Subaşı Şehit Mehmet Aydın Ortaokulu

Vizyon: Biz; Meriç Subaşı İlköğretim Okulu olarak, Milli, Eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrenmeyi seven, kendine güvenen, bilgili, becerikli bireyler olmalarına yardım eden, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini, toplumunu, insanlığı seven; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan doğru, dürüst, duyarlı ve en önemlisi sevgi dolu bireyler yetiştirmek, yetiştirilmesinde katkıda bulunmak için buradayız.

Misyon: Okulumuzda öğrencilerimizin iyi ve yararlı insan olarak yetişmeleri en önemli olarak kabul edilsin. Okul toplumu olarak herkes toplam kaliteden memnun olsun. Okul toplumunda ilişkiler olumlu ve gelişmeye açık olsun. Gelişim; sosyal, teknolojik her alanda aynı oranda sağlanabilsin. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://subasio.meb.k12.tr

Adres - Subaşı Beldesi/Meriç/ EDİRNE

Yerleşim Yeri - Belde

Adres - Subaşı Beldesi/Meriç/ EDİRNE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 7km, İl merkezine 97 km mesafededir.